Pravno obvestilo

 

Vsebina, objavljena na spletnem mestu Ropotarnica se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja društva za razvijanje socialnih projektov in spodbujanje aktivnega življenja AKTIVIRAJ SE, so.p.

Na spletnem mestu Ropotarnica so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh društvo AKTIVIRAJ SE nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Nekatere slike, ki so uporabljene na teh spletnih straneh, so bile najdene na internetu in se pojmujejo za javno last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah. Viri teh slik so tako imenovane “free galerije”. Če z uporabo slike kršim avtorske pravice, nas kontaktirajte in slika bo odstranjena.